Våra trägolv

Ädelträtiljor

Massiva plankgolv från Almedalsgolv tillverkas i PEFC-certifierad europeisk ek. Unikt för våra massiva ekgolv är våra fabriksbehandlingar som finns i en mängd olika utseenden. Ingen ytterligare behandling behövs på plats.

Se alla Ädelträtiljor

Parkettstav

Fiskbensmönster, Chevron eller rutmönster? Vi har som specialitet att erbjuda stavar anpassade för mönsterläggning. Välj bland flera olika bredder, längder och ytbehandlingar. Välj ett klassiskt mönster eller rita ett eget. Stavarna levereras anpassade därefter.

Se alla Parkettstavar

Kubbgolv

Kubbgolv tillverkas som klossar av massivt trä som läggs med ändträet uppåt och hellimmas mot underlaget. Kubbgolv är kända för sin enastående slitstyrka och mycket goda akustiska egenskaper. Vi erbjuder kubbgolv i flera olika träslag och i två olika storlekar. Alla våra Kubbgolv levereras med PEFC-certifierat råmaterial.

Se alla Kubbgolv

Industriparkett

Industriparkett Design 2.0 från Almedalsgolv är en uppdaterad version av den klassiska industriparketten. Design 2.0 levereras i större element, slipade och ytbehandlade från fabrik. Välj bland många olika kulörer och träslag. Design 2.0 levereras med FSC-certifierat råmaterial.

Till Industriparkett Design 2.0

Mönsterparkett

Mönsterparketter från Almedalsolv finns tillgängliga i en mängd mösteralternativ och storlekar. Våra stjärnparketter kan levereras med färdig ytbehandling eller för behandling på plats.

Se alla Mönsterparketter