Våra trägolv

Ädelträtiljor

Ädelträtiljor, massiva plankor eller brädor om du så vill (kärt barn har många namn), tillverkas i PEFC-certifierad europeisk ek. Unikt för Almedalsgolvs massiva ekgolv är våra fabriksbehandlingar som finns i en mängd olika utseenden. Ingen ytterligare behandling behövs på plats och golvet är färdigt att använda direkt efter läggning så fort limmet torkat.

Se alla Ädelträtiljor

Parkettstav

Vi har som specialitet att erbjuda stavar av europeisk ek i flera olika bredder, längder och med en mängd olika ytbehandlingar och utseendesorteringar. Vi arbetar dessutom aktivt för en hållbar trä- och skogsindustri, därför erbjuder vi stavar som är PEFC-certifierade.

Med mönsterläggning kan man skapa fantastiska och unika golv. Välj ett klassiskt mönster eller rita ett eget. Stavarna levereras anpassade därefter.

Se alla Parkettstavar

Kubbgolv

Kubbgolv tillverkas som klossar av massivt trä som läggs med ändträet uppåt och hellimmas mot underlaget. Formspråket är helt unikt med oändliga variationsmöjligheter och golven har en enastående slitstyrka. Kubbgolven är också kända för mycket goda akustiska egenskaper och har bra ljudabsorptionsförmåga. Vi erbjuder kubbgolv i flera olika träslag och i tre olika storlekar. Alla våra Kubbgolv levereras med PEFC-certifierat råmaterial.

Se alla Kubbgolv

Industriparkett

Vi erbjuder två unika typer av Industriparketter. Design 2.0 och Design XL. Våra Designparketter levereras i större element med notspår och fjäder runt om. Alla industriparketter från Almedalsgolv levereras slipade och ytbehandlade från fabrik.

Se alla Industriparketter

Mönsterparkett

Söker du det unika är vi är rätt leverantör. Vi har tillverkat och lagt många udda trägolv genom åren. Nedan trägolv har varierande förutsättningar vad gäller underlag och läggning. Därför innehåller denna sektion inget tekniskt dokument, ej heller några produktblad. Behöver du hjälp att genomföra dina idéer bistår vi med teknisk rådgivning och föreskrivande texter för respektive trägolv. Har du en spännande idé får du gärna dela den med oss!

Se alla Mönsterparketter