Våra trägolv / Industriparkett

Industriparketter från Almedalsgolv

Almedalsgolv erbjuder två unika typer av Industriparketter, Design 2.0 och Design XL. Våra Designparketter levereras i element med notspår och fjäder runt om, fabriksslipade och färdigbehandlade med hårdvaxolja. Ingen slipning eller ytbehandling behövs. Välj mellan många olika utseenden och ytbehandlingar.

 

Referenser

Se referensprojekt med våra Industriparketter här

Industriparkett Design 2.0

En vidareutveckling av den traditionella industriparketten. Design 2.0 levereras i större element, färdigbehandlade från fabrik. Parketten hellimmas mot underlaget och är efter en installationspolering färdig att tas i bruk. Levereras med FSC®-certifierat råmaterial (ej valnöt).

Träslag: Ek, Rökt Ek, Ask och Valnöt

Dimensioner element: 632 x 312 mm och 8 mm tjock

Till Industriparkett Design 2.0

Industriparkett Design XL

Marknadens största industriparkett som tillverkas av en mix av spill och nytt råmaterial. Flera av ytbehandlingarna som görs på Ädelträtiljor och Design 2.0 går även att få på Design XL. Levereras med PEFC-certifierat råmaterial.

Träslag: Ek, Rökt Ek och Ask

Dimensioner element: 900 x 300 mm och 21 mm tjock

Till Industriparkett Design XL

 

Certifiering / Miljöbedömning

Industriparkett Design 2.0 levereras med FSC-certifierat råmaterial. Design XL levereras PEFC-certifierad. Design 2.0 och Design XL uppfyller kraven för flera miljöbedömningssystem så som BREEAM, LEED, Byggvarubedömningen m.fl.

Läs mer om miljöbedömningar och certifieringssystem här.