Inredning / Väggpaneler

Almedalsgolv levererar väggpaneler i massivt trä. Alla våra golv går att använda som paneler på väggar, men vi har även produkter som är speciellt anpassade för montering på vägg.

Våra kubb går att få specialanpassade för väggar. Väggelementen levereras som enkla pusselbitar om ca 490 x 600 mm. Elementen limmas upp på väggen i ett anpassat mönster.

Vi skickar gärna prover på våra väggpaneler till arkitekter och inredare. Skicka ett mail med vilka prover du vill ha.

Alla våra massiva ektiljor kan används för montering på vägg. Antingen som stående, liggande eller som mönster. En del produkter är speciellt avsedda för montering på vägg. Dit hör vår brända Douglasgran och våra mycket grovt borstade brädor. Se exempel nedan.

Precis som våra golv tillverkas alla paneler efter beställning och vi har därför stora möjligheter att anpassa dimensioner, ytbehandlingar osv. efter era önskemål.

Vi tycker om utmaningar och spännande trädesign så tveka inte att kontakta oss om du har en annorlunda idé du vill förverkliga. Oavsett om det gäller golv eller annat till inredningen är ni alltid välkomna att bolla idéer med oss, så länge det gäller massivt trä, såklart.

Läs om hur du kan brandskydda din träpanel här.

Se vår sida för inspirerande väggpaneler på Pinterest här.

Notera att alla våra golv går att anpassa för användning som väggpaneler.
Se produktsidorna i menyn för att ta del av golvtyper, träslag och ytbehandlingar.