INDUSTRIPARKETT

 Industriparkett DESIGN 2.0 

DESIGN 2.0 är en vidareutvecklad Industriparkett. Levereras i färdiga element med notspår och fjäder runt om, färdigslipad och behandlad i fabrik. Parketten hellimmas mot underlaget och är efter limmets härdningstid färdig att tas i bruk. Ingen slipning, ingen spackling, ingen ytbehandling!

DESIGN 2.0 kommer i 4 olika sorteringar av ek, 2 olika i rökt ek samt 2 olika i ask. Här finns även möjligheter att ta fram i andra träslag.

DESIGN 2.0 levereras ytbehandlad med hårdvaxolja.

Utseendemässigt är DESIGN 2.0 nästan densamma som industriparketten. Stavarna är något större än den traditionella varianten.

DESIGN 2.0 ger mycket snabbt en färdig yta vilket innebär avsevärd tidsvinst på byggarbetsplatsen. Golvet är uppbyggt av små stavar som på undersidan är sammanfogade med infrästa plywoodremsor. Parketten levereras i färdiga element om 7,8 mm tjocklek och 632 mm längd x 312 mm bredd. Eftersom stavarna inte är sammanlimmade har stavarna möjlighet att expandera och torka utan risk för så kallad sidlimning. Det sammanhängande golvelementet bidrar till en större och bättre vidhäftning mot underlaget och parkettlimmet. Risken för stavsläpp är följaktligen mycket liten i jämförelse med ordinär industriparkett med små dimensioner.

Parkettelementen kan vid passningar sågas med sticksåg vilket gör läggningen snabbare.

Eftersom parketten hellimmas mot underlaget får man en god rumsakustik. Parketten är idealisk att limma på skivor eller direkt på väggar som fondvägg eller liknande.

 

Nya ytbehandlingar

DESIGN 2.0 finns nu med en rad nya ytbehandlingar. Flera av behandlingarna på Ädelträtiljor går nu att få på Industriparkett DESIGN 2.0 och DESIGN PLUS. Klicka här för att se exempel på nya behandlingar. För mer information om ytbehandlingar ring +46 (0)31-15 00 66

 

DESIGN 2.0 Rökt Ek Stripe

Industriparkett - Design - Rökt ek stripe

Läs mer: DESIGN 2.0 Rökt Ek Stripe

DESIGN 2.0 Ask Select         

industriparkett - Design - Ask select

Läs mer: DESIGN 2.0 Ask Select

DESIGN 2.0 Ask Rustic           

industriparkett - Design - Ask Rustic

Läs mer: DESIGN 2.0 Ask Rustic